Asien ekspedition

Ekspeditionen/rejsen er på 30 dage og ligger i juli og december måned.

asian safariTuren er en bil ekspedition med robust minibus og pickup, intet luksus, rå og autentisk oplevelse i østen.

Vi er 2 faste guider på hele turen, Ciuk som er asiat/thailænder, herudover påregner vi at medtage lokale lande guider til Cambodia, Vietnam og Laos, når vi er i disse lande, så vi undgår lokale sprog og praktiske problemer. Turlederen er jeg (Finn) , jeg er erfaren guide og turleder. Rejsen starter i Bangkok og går langs kysten til grænsen til Cambodia, vi er i den sydlige del af Cambodia og rammer grænsen til Vietnam, her går turen op igennem Vietnam til Laos, på tværs af Laos og tilbage i Nord Thailand, her slutter turen i Ciang Mai airport.

Den overordnede turplan kan ses på kortet herunder:

asia clean

Vi spiser den lokale mad undervejs (med forholdsregler, for at undgå maveproblemer), vi overnatter de lokale steder hvor vi kommer frem, vi vil søge det lokale og autentiske og vil forsøge at undgå de moderne og internationale steder.

For at deltage på rejsen skal man være almindeligt rask og rørig, det er 30 dage med fysiske strabadser og oplevelser, så det er vigtigt med menneskelige egenskaber som tålmodighed, forståelse, tolerance og godt humør. Det er en tur, der er tilrettelagt for almindelige mennesker så man skal ikke være toptrænet eller jægersoldat, men man skal kunne lide det ukendte og have tålmodighed til forskellige strabadser og være åben for nye oplevelser og andre måder at gøre ting på end man er vant til i hverdagen hjemme i Danmark. Der er ingen alderbegrænsninger udover almindeligt godt helbred. Der bliver begrænsning på hvor meget bagage der kan medbringes,  det bliver en tur i svedige t- shirts. Balskoene bliver der ikke brug for.

Når rejseholdet er samlet, vil vi uddelegere forskellige opgaver til deltagerne afhængig af erfaringer og viden, det er en rejse med aktiv deltagelse af alle deltagere.

Prisen bliver 28.000 kr pr deltager inkl fly til Bangkok, overnatning og morgen og aftensmad, samt selve turen.

Tilmelding snarest, da vi gerne vil have deltagerne med i den afsluttende planlægning.

Ekspeditionen er en afveksling mellem rejsedage og “destinationsdage”, i Cambodia bliver den vigtigste destination Angkor Wat og det spændende område heromkring, vi har også en destination i Pnom penh. I Vietnam er et vigtigt destinationsmål Mekong deltaet i syd Vietnam,  og senere skal vi slappe af ved stranden ved det Kinesiske Hav i den mellemste del af Vietnam før rejsen går videre til Laos. I Laos skal vi kigge pådet smukke område ved Pakse og Salavan og senere i nord kigge på Luang Prabang området herefter kører vi ind i Nord Thailand ved Chiang Rai her slår vi os ned ved Lampun og kigger på det nordlige Thailand.