Evalueringer

Her bringer vi evalueringer fra rejserne:


 

 

evaluering forår1

evaluering forår2 evaluering forår1

eval3

eval1

eval

Image (4)

Image (2)

Image (3)

Image (4)

Image

forside

Image (3)

Kære alle  25.09

Jeg vil også sige jer alle tak for jeres måde at være på. Det var herligt at være sammen med jer. Længe siden jeg har moret mig så meget. Dejligt selskab.
Tak til Finn, turene var interessante, du har en stor viden,
Min drøm om Peru, er lagt tilside, efter overraskende fundet ud at bjergvægge kan blive for stejle.
Jeg mangler gåturene, kondien falder hurtigt, og tro  det eller ej, jeg mangler
turene op til huset, og udsigten som var så flot. Stor tak til Gitte, du var en super roommade, det kunne ikke være bedre. Jeg savner jer faktisk alle sammen, for I gjorde turen til noget særligt og mindeværdigt.
.
evaluering uge 43-44.
Hej alle
Også en tak herfra for de gode oplevelser sammen med jer, og en særlig tak til Finn, der havde tilrettelagt de interessante ture, vi var på, det er svært at holde kondien ved lige herhjemme i flade Danmark.
.
.
Hej Alle i både vest og syd.
 
Tusind tak til jer alle for en sjov og hyggelig ferie ? det var en stor fornøjelse at være sammen med jer! Jeg går stadig og klukker lidt over alle de sjove og skøre bemærkninger, der faldt.
Jeg håber, at I alle kom godt og trygt hjem. Det var lidt vemodigt at sidde alene og vente et par timer på flyet til Kbh ? men så fik jeg da læst lidt i den bog, som jeg forsømte hele ferien.
.

.

Hej allesammen

Også fra mig skal lyde et stort tak, ikke mindst til Finn og Ciuk for at skabe rammerne omkring en pragtfuld ferie, der har givet glæde og skønne minder. Utroligt at opleve at en så forskelligartet “forsamling” fra dag fungerede så fantastisk godt sammen; alvor og sjov, afslapning og motion og en litervis af dejlig rødvin. Vi kunne det hele sammen!!
evaluering rejsehold marts
forside
Image (3)