Rejs trygt

Der er for mange mennesker. kommet overvejelser om personlig sikkerhed ind i det at rejse, efter at terrorrismen er kommet så tæt på. Hvis man vil rejse trygt, er der en række ting man kan gøre:

-Undgå terrorristernes hjemmebaner (rejs ikke i de uroplagede muslimske områder).

-Undgå generelt at rejse i store grupper og undgå de store turistfælder med lange køer af ventende turister samt større forsamlinger af turister.

Rejs i lande og områder hvor myndighederne aktivt og seriøst beskytter borgere og turister.

Rejs med rejsearrangører, som aktivt tænker rejsedeltagernes sikkerhed ind i rejsen og ikke kun tænker opfyldning af hotelværelser og flysæder.

Terrorristerne afskyr alt hvad der er ærkeamerikansk/nyvestligt, så vælg en rejseform, som ikke er øverst på hitlisten for deres mål.

Mange storbyer med ghettoer af uintegrerede muslimske indvandrere, kan ligge højt på hitlisten for terrormål.

Hvis man vil til en “truet” storby, så se på at der er solid beskyttelse af borgere og turister, det vil sige synlig og bevæbnet beskyttelse på alle samlingspunkter i byen, det kræver en meget massiv ressource at leve op til dette, som kun få europæiske storbyer er i stand til.

Ingen kan garantere noget 100 %, men hvis man tænker ovennævnte ind i sine rejsetanker, kan man fortsat rejse trygt og roligt. Man kan måske oven i købet få en meget mere spændende og interessant ferie.

Vi lever i al ubeskedenhed op til ovenstående:

Vi rejser kun i kristne og buddhistiske områder.

Vi rejser i små grupper, det er en del af vores rejsekoncept. Det er også en del af vores rejsekoncept at være rigtig tæt på den lokale kultur, så vi er ikke særligt iøjnefaldende som turister.

Vi undgår så vidt det overhovedet er muligt de massive turistkøer.

Vi rejser kun i lande hvor man i landets ledelse respekterer vestlige værdier og personer, det vil sige at man seriøst beskytter sine vestlige turister på lige fod med landets borgere.

Vi tager som mindre rejsearrangør personligt hånd om vore rejsende, hver eneste rejsende hos os er et vigtigt individ, som vi gør vores yderste for at sikre en tryg og spændende rejse. Det vigtigste for os er vore rejsende, vi skal ikke tage hensyn til aktionærer og børskurser.

Vi rejser primært kun i 2 storbyer Rom og Bangkok. Bangkok har ikke ghettoer af muslimske uintegrerede indvandrere, byen bliver effektivt sikkerheds patruljeret af politi og militær. Rom har kun i mindre omfang ghettoer, til gengæld er sikkerheden i Rom en af verdens bedste, her er effektiv og synlig beskyttelse af borgere og turister på alle samlingssteder, metrostationer og pladser. Selv Peterskirken som før havde et kæmpe køproblem er blevet hurtig at komme ind i, så man har fjernet den massive turistklump, som kunne være en terrorrisiko. I Rom er det blevet meget synligt at der arbejdes effektivt og massivt med beskyttelse af borgere og turister – tak for det, til de Italienske myndigheder.

Det er triste synspunkter, men mange af vore storbyer i Europa er blevet realistiske muslimske terrormål, når man ser på de mange uintegrerede muslimske indvandrere ved/i de europæiske storbyer. Det er højspændt politik, vi har ikke noget politisk ærinde, vi ønsker blot sikkerhed for europæiske rejsende. Det er en kendsgerning at mange europæiske storbyer slet ikke har en tilstrækkelig beskyttelse af borgere og turister, når der ses på terrortruslen.